Jump to content
MarGra6509

Trade Route Auctions

Recommended Posts

MarGra6509

THANK YOU

NEVER before have I had such speedy service.

Bought item at 15:30 on 30/05/2019 and received in good order on 31/05/2019 at 08:35!

Awesome shoutout to BidorBuy 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
TradeRouteAuctions
On ‎5‎/‎31‎/‎2019 at 8:56 AM, MarGra6509 said:

THANK YOU

NEVER before have I had such speedy service.

Bought item at 15:30 on 30/05/2019 and received in good order on 31/05/2019 at 08:35!

Awesome shoutout to BidorBuy 

Came to forums for a different reason - However very happy to see compliments

 

Thank you MarGra6509

Share this post


Link to post
Share on other sites
One_Stop

Yes....got exactly the same problem....can`t load images or text in item description field.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

One stop your comment is in the incorrect topic.

I am  pleased to know I am not the only one with the problem and an error on Bob's side not my side

Share this post


Link to post
Share on other sites
TradeRouteAuctions
10 hours ago, Little Miss Muffet said:

One stop your comment is in the incorrect topic.

I am  pleased to know I am not the only one with the problem and an error on Bob's side not my side

Andries responded - I installed Firefox browser it works

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

I recently changed to fibre but loaded a number of listings and the description box was working until I tried the HTML on listing number 42.I have installed Firefox and it is still not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

So it seems we must use Firefox on Bidorbuy because it works with Firefox but not Google Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites
One_Stop

Having the exact same experience, have to use Firefox even to edit a listing.....used to work perfect with Google chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darth Penguin

Please see response here: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

Does that mean we need to use Firefox.My son is a programme and he says there must be a bug in Bidorbuy's system that needs to be corrected so that Bob works in Chrome.Will this take place or must we just use firefox

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darth Penguin

It's fixed on Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

Thank you --working now

Share this post


Link to post
Share on other sites
nivek456

Unfortunately it is not working by me,it has been 2 days now 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet
9 hours ago, nivek456 said:

Unfortunately it is not working by me,it has been 2 days now 

Make sure you have all updates on Chrome.It did not work at first then my son told me to make sure of the updates and it worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darth Penguin
21 hours ago, nivek456 said:

Unfortunately it is not working by me,it has been 2 days now 

If it does not work you can maybe try a hard refresh (CTRL + F5 on Windows, CMD + R on OSX). If that does not work please send the details (browser, operating system etc) to support so that they can escalate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nivek456

I have tries all the recommendations here and still not working I use Windows 10 and Google chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
admin

Hi nivek456,

Did you clear the cache on Chrome?

Open Chrome.
At the top right, click the menu button
Click More tools then Clear browsing data.
At the top, choose a time range. To delete everything, select All time.
Next to "Cookies and other site data" and "Cached images and files," check the boxes.
Click Clear data.

Kind regards

Andries

Share this post


Link to post
Share on other sites
nivek456

Many thanks it is now working.Appreciate the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TradeRouteAuctions
On 10/23/2019 at 12:18 PM, Darth Penguin said:

It's fixed on Chrome.

Still not working. The description box is blacked out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TradeRouteAuctions
On 10/23/2019 at 11:43 AM, Little Miss Muffet said:

Does that mean we need to use Firefox.My son is a programme and he says there must be a bug in Bidorbuy's system that needs to be corrected so that Bob works in Chrome.Will this take place or must we just use firefox

I have installed Firefox - it's actually faster than Chrome and I will be using Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TradeRouteAuctions

Anyone else facing problem of adding images into description from Gallery without using the link ?

imagejpeg.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...