Jump to content
Sign in to follow this  
ATA STAMP CENTRE

Thumbnails going awol again!!

Recommended Posts

ATA STAMP CENTRE    10
ATA STAMP CENTRE

Could someone please check why these thumbnails are not showing

AUCTION ID 179020623

ID 179032875

thanks

neil

Share this post


Link to post
Share on other sites
admin    0
admin

Hi Neil,

 

They are both showing on my side. When did you create the listings as it can take up to 30 minutes for thumbnails to display.

 

Regards

Andries

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin    0
MacMuffin

Showing here as well. Just know that with our changes last year in July, all your thumbnails should show real-time. The only case when a thumbnail does not show nowadays is due to the source image not being accessible (i.e. the server where you host your images is down at the time).

Share this post


Link to post
Share on other sites
admin    0
admin

Thanks Mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ATA STAMP CENTRE    10
ATA STAMP CENTRE
Showing here as well. Just know that with our changes last year in July, all your thumbnails should show real-time. The only case when a thumbnail does not show nowadays is due to the source image not being accessible (i.e. the server where you host your images is down at the time).

hi,its on my own loaded listings page that they not showing the thumbnails,

If you say its showing on the listing page for the actual auction thats fine

thanks for the replies,

neil

Share this post


Link to post
Share on other sites
geewhizz    20
geewhizz

I have a numerous listing that are not showing the image from "My Bidorbuy" but show on the Bob side

Share this post


Link to post
Share on other sites
susanwiese    10
susanwiese

I have the same problem - thumbnails not showing on my loaded items list, but showing on the actual listing pages. Very strange...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seeds and All    10
Seeds and All
I have a numerous listing that are not showing the image from "My Bidorbuy" but show on the Bob side

 

Same issue here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×