Jump to content
Sign in to follow this  
mrspagel

Problem with uploading a scan when listing a item on auction.

Recommended Posts

mrspagel

I had the same problem a few weeks ago when I wanted to list new auctions. I can't upload scans under "Describe your item". When the window "Image Properties" open to upload an image the screen goes grey. Then I got to reload BOB and start all over again. I get the window to upload the scan but at the bottom where there is suppose to be "OK" and "Cancel" the "OK" is missing. Also the Toolbar is not complete in that section. Only the top line and the 1st group on the second line is visible. I did try to contact the "help" section but I only got an automated e-mail with a reference no. and the office close at 12 noon.

 

Can anybody please tell me how to fix this problem. Thank you very much

Share this post


Link to post
Share on other sites
qball

What browser are you using? Have you updated it recently? I have tested it now with Firefox and it is working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
qball

Please also try clearing your cache

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrspagel

I use G Chrome and I've cleared the cache. But the same thing happend a few weeks ago and it corrected itself after a few days. My problem is that I need to list some items before the week-end (going away for a funeral).

Share this post


Link to post
Share on other sites
voldermort
I use G Chrome and I've cleared the cache. But the same thing happend a few weeks ago and it corrected itself after a few days. My problem is that I need to list some items before the week-end (going away for a funeral).

 

Did you manage to sort it out? For some reason I too, when using Chrome, cannot place any images on ads. I always have to use Firefox for this purpose.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Free Soul Styles

I also use Chrome and i uploaded all my new images just fine. I was uploading from around 10am till about 11am.

Share this post


Link to post
Share on other sites
qball

It must be a browser issue, possibly a security setting, it's difficult to say without seeing the actual scenario.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrspagel

No, I just checked and still it does not work. I'm not that computer literate so not sure what else to do. I believe a lot of people are having problems with internet for the last couple of days. Maybe that's the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrspagel

Ok, I went to Firefox and got one item listed - it took me nearly an hour just to do the one. So I'm calling it quits for the night. Hope it work tomorrow.

 

The internet is very very slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rezizter

We use Chrome.

 

Just to clarify, you are having trouble uploading images into the "Describe your item" box?

 

The way I upload is as follows:

 

Sell Item

========

 

Bidorbuy.co.za

Clicked on "Sell" at the top, and then clicked on "Auction" on the side bar

Select categories

Fill in all you details, and when you get to the "Describe your item"

 

Upload Image

============

 

Under "Describe your item" I clicked on the first yellow block, which I have marked on the screenshot below in red

Selection_001.jpg.8f245ac91178eb94a61d224902a181bc.jpg

Image Properties then loads. Click on "Choose File" and select the file you want to use (it must be in JPEG (.jpeg,.jpg), GIF (.gif) or PNG (.png) Make sure your scanner is not saving it as another format)

Selection_002.jpg.ad0d55153c7baf50c80be6a69da00ca9.jpg

Click on "Upload" and then you will see the image on the right hand side of Image properties

Selection_003.jpg.1dfc38ac45ac55fe70cf8da408862e40.jpg

Then click on "OK" at the bottom if Images Properties, and now your image should show on the "Describe your Item"

Selection_004.jpg.fa820403fe5d7015f48d38b30ebd1e1b.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Free Soul Styles

That's exactly how i do it, lol.

 

Might be the internet connection. A slow connection can do that, happened to me when we had a storm here. Couldn't upload for 2 days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
voldermort
We use Chrome.

 

Just to clarify, you are having trouble uploading images into the "Describe your item" box?

 

The way I upload is as follows:

 

Sell Item

========

 

Bidorbuy.co.za

Clicked on "Sell" at the top, and then clicked on "Auction" on the side bar

Select categories

Fill in all you details, and when you get to the "Describe your item"

 

Upload Image

============

 

Under "Describe your item" I clicked on the first yellow block, which I have marked on the screenshot below in red

[ATTACH=CONFIG]5014[/ATTACH]

Image Properties then loads. Click on "Choose File" and select the file you want to use (it must be in JPEG (.jpeg,.jpg), GIF (.gif) or PNG (.png) Make sure your scanner is not saving it as another format)

[ATTACH=CONFIG]5015[/ATTACH]

Click on "Upload" and then you will see the image on the right hand side of Image properties

[ATTACH=CONFIG]5016[/ATTACH]

Then click on "OK" at the bottom if Images Properties, and now your image should show on the "Describe your Item"

[ATTACH=CONFIG]5017[/ATTACH]

 

Thanks for that but personally I think Chrome is cursed.....sometimes it works, sometimes it doesn't :blink1: Firefox though, never lets me down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×