Jump to content
Sign in to follow this  
geewhizz

What is going on??

Recommended Posts

geewhizz    20
geewhizz

What is wrong with the image uploading.???? I can only upload 2 images at a time to my gallery instead of the usual 10 :colbert:

No answer from Bob.:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
geewhizz    20
geewhizz
What is wrong with the image uploading.???? I can only upload 2 images at a time to my gallery instead of the usual 10 :colbert:

No answer from Bob.:huh:

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Share this post


Link to post
Share on other sites
geewhizz    20
geewhizz
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nobody cares

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jongleur    10
Jongleur
Nobody cares

 

Of course I care. I was counting the question marks you posted. 105 to be exact. Now that`s caring.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin    0
MacMuffin

indeed a bug has snuck in - we will fix this on Monday.

Share this post


Link to post
Share on other sites
geewhizz    20
geewhizz

Oh Goodie!! I shall take the week-end off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin    0
MacMuffin
Oh Goodie!! I shall take the week-end off.

 

Should all be fixed now - if it does not work first time around, force a refresh (CTRL+F5) or clear your browser cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yura    10
yura

seems to be working on my side

Share this post


Link to post
Share on other sites
lilythepink    10
lilythepink

Mac - there's another problem. The sales pages are downloading fine but getting onto the forum is an absolute pain - why is this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin    0
MacMuffin
Mac - there's another problem. The sales pages are downloading fine but getting onto the forum is an absolute pain - why is this?

 

But you are on the forum. What is the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
lilythepink    10
lilythepink

Yes, I can get onto the forum while I play two games of solitaire, waiting for a thread to come up. I've got Helkom adsl uncapped so it's not that.

 

P.S. And it's taken me a while to post this comment. (I've been on the internet, ordering, doing banking - no problems with any other sites).

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

It's Pammie with all her ???????????????

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin    0
MacMuffin
Yes, I can get onto the forum while I play two games of solitaire, waiting for a thread to come up. I've got Helkom adsl uncapped so it's not that.

 

P.S. And it's taken me a while to post this comment. (I've been on the internet, ordering, doing banking - no problems with any other sites).

 

That's exactly the problem with the better halves - trying to do a dozen thinks at the same time - no wonder nothing works well ;-)

 

One of our techies will get hold of you if the problem still persists tomorrow....

Share this post


Link to post
Share on other sites
lilythepink    10
lilythepink

Thanks, Mac. I tried to send you a PM but my computer timed out so this was the only way I could let you know. (Wonder if this post will take another two games of solitaire???)

 

And yes, Wayne, let's blame Pammie's ?????!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

[h=3]The following errors occurred with your submission[/h]

  1. Your submission could not be processed because a security token was invalid.
     
    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

 

 

 

Mac, the above is what Janet sees when she tries to post on the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rezizter    10
rezizter
The following errors occurred with your submission

 

  1. Your submission could not be processed because a security token was invalid.
     
    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

 

 

 

Mac, the above is what Janet sees when she tries to post on the forum.

 

 

Please ask her to clear her browser cache. this should solve her problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

I wanted to suggest that to her but I hate to clear my cache as I lose whatever's in my picklist on Bob and passwords etc and it's a nightmare to redo everything again but will tell her and warn her about it, thanks rezizter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rezizter    10
rezizter

Please ask her to try hold in the ctrl button and then tap on the f5 button once, then release all the buttons, that will force a refresh of her browser. That should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
geewhizz    20
geewhizz
It's Pammie with all her ???????????????

 

I always get the blame for everything. Woe is me!! LOL

Edited by geewhizz

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

you say no one notices your cries for help on the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

Our Lily Of The Valley still can't get on the forum this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rezizter    10
rezizter

test, please see if this works

Share this post


Link to post
Share on other sites
lilythepink    10
lilythepink

test is this working

Share this post


Link to post
Share on other sites
lilythepink    10
lilythepink

Thanks, Sean. We seem to have won!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×