Jump to content
Sign in to follow this  
marmot trading

Thumbnail image not uploading please help

Recommended Posts

marmot trading    10
marmot trading

Hi

 

I have a problem uploading thumbnail that appears next to heading in listing

receive error

 

Upload error: [object Error]

 

This is with new listings and when I edit an existing listing??

This is only since the new improvements on BOB.

 

Images in body upload fine.My picture are small less than 3MB

I cannot do any listings useless.

 

Please help anyone.

 

 

Regards

 

marmot

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

Welcome marmot.

 

Is the picture in the thumbnail loading in the description part of the listing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marmot trading    10
marmot trading

Thanks for quick response.Yes the pictures in the description upload fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

hey man we need to respond fast otherwise we end up bantering in other threads and people get crazy.

 

Have you tried to cut and paste the url link from the picture in the body and paste it in the thumbnail section?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marmot trading    10
marmot trading

Will give it a try but not sure why this is occuring and not working properly was fine untill new changes.Maybe other sellers also have this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen
Will give it a try but not sure why this is occuring and not working properly was fine untill new changes.Maybe other sellers also have this problem?

Very possible as since the changes lots of things are messed.

 

Somebody will hopefully help just now, I will try a listing now quick to see what happens my side.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

Loaded a thumbnail just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
xdeanh    10
xdeanh

Hi Marmot

 

On your seller page there is a link on the left hand side for uploading pictures. Can you try uploading through there and see if you get the same error.

Otherwise which browser are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marmot trading    10
marmot trading

Hi

Tried uploading from sellers front page same error message. I am using Googles browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites
xdeanh    10
xdeanh

Hmmmm. Seems you have fallen afoul of something.

 

Your images were uploaded successfully so you can use them from your gallery. Seems the browser trips somewhere between the response from the server hitting it and it being translated by the upload widgety thing. We know that this does occur sporadically in IE 7 but haven't come across it in Chrome.

 

Don't worry, even though the error occurs the images do upload. It just adds the inconvenience of having to select the image from the gallery instead once done. We are looking into a fix so the little begger doesn't scare you guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wayjen    10
wayjen

I use google chrome and have no issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marmot trading    10
marmot trading

Thanks I think I will switch to Google Chrome recently uninstalled it when my PC was formatted. Have an excellent day.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marmot trading    10
marmot trading

:smile1:

Thanks I think I will switch to Google Chrome recently uninstalled it when my PC was formatted. Have an excellent day.

 

Upgraded to Google Chrome had IE 6 ,I know they used that back in the 80's;:smile1: problem solved I am smiling

again. So everone having issues with pictures not uploading upgrade your browser. By the way images in Chrome much sharper bigggggg improvement.Thanks guys I can breathe again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×