Sign in to follow this  
Followers 0
voldermort

BoB Page Broken.....

16 posts in this topic

I can do nothing, go nowhere.......my front page doesn't even look right, only the forum is working :wondering:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine is Working 100%.:razz:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

My pages are fine, too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yip, it just came back.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Small glitch, it has been fixed. Apologies to all for this error.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Must be one of those new bugs you experienced.... a "Wayjen Worm":biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Must be one of those new bugs you experienced.... a "Wayjen Worm":biggrin:

 

Actually, no. Twas me, I broke it while tweaking a rainbow in the early hours of this morning. Then got a 500-something error and stuff disappeared.

 

 

Small glitch, it has been fixed. Apologies to all for this error.

 

Pleased to hear it was nothing serious.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Again, tonight, I am unable to access the BoB pages but the forum access is fine! Are there gremlins around again because it's Friday, 13th?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

 

we are currently experiencing issues with our upstream provider (Internet Solutions) and it also appears that there are routing issues with certain ISPs.

 

We are busy investigating the issue with Internet Solutions engineers and hope that everything will be back to normal soon.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know, Joe! Hope you don't have to burn the midnight oil with Internet Solutions! :unsure:

 

Perhaps I should send you an opsit kers?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi there,

 

we are currently experiencing issues with our upstream provider (Internet Solutions) and it also appears that there are routing issues with certain ISPs.

 

We are busy investigating the issue with Internet Solutions engineers and hope that everything will be back to normal soon.

 

Oh dear ! I owe my kids and apology I've been blaming them for taking up all the bandwith and slowing things down - will they be glad I checked the forum !!!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi there,

 

we are currently experiencing issues with our upstream provider (Internet Solutions) and it also appears that there are routing issues with certain ISPs.

 

We are busy investigating the issue with Internet Solutions engineers and hope that everything will be back to normal soon.

There were problems reported by some sellers earlier in the week -these reports should be taken seriously as we do not suck them out of our thumbs.

I am sure many sellers and bob lost out last night as no one could place bids on any items that were closing last night and i think many suffered some major losses.

NEIL

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

And when trying to go back to my seller page now there is still a problem-Cannot load or do any work since last night.

NEIL

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can access most now but images still will not upload.

NEIL

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could not get into Bob at all last night.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I've managed to get into my pages today although I must admit I haven't tried loading any pictures yet.

 

I have tremendous sympathy for those who had items closing last night and buyers could see (or bid on) their items, though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0