Jump to content
Sign in to follow this  
lilythepink

Alarm bells ...!!!

Recommended Posts

lilythepink

Hi IT Admin staff - I am having a problem logging on to the BoB home page for the past 15 minutes or so!

 

If I am having a problem, I would think that prospective buyers are also having a problem - no wonder we have so few views on Week-end Auction!

 

Dearie, dear! :sad2:

Share this post


Link to post
Share on other sites
voldermort
Hi IT Admin staff - I am having a problem logging on to the BoB home page for the past 15 minutes or so!

 

If I am having a problem, I would think that prospective buyers are also having a problem - no wonder we have so few views on Week-end Auction!

 

Dearie, dear! :sad2:

 

Same problem for the last half hour or so :sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites
brands online

You're right Lily! I've been on the forum and My bidorbuy page for a while, just tried opening the Home page and no luck!

Wat gaan nou weer aan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
brands online
Same problem for the last half hour or so :sad:

 

content comes up if you leave the tab open for like 3 minutes, Agh no, over half hour already?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Digitrade

I had problems as well. I opened this thread already under another topic:

 

Since today I have been receiving the following message in a pop-up every time I try to open the Bidorbuy website:

Security Warning!

Do you want to view only the webpage content that was delivered securely?

This webpage contains content that will not be delivered using a secure HTTPS connection, which could compromise the security of the entire webpage
.

Any advise? This only happens on the Bidorbuy website.

Share this post


Link to post
Share on other sites
brands online

I had problems as well. I opened this thread already under another topic:

 

Since today I have been receiving the following message in a pop-up every time I try to open the Bidorbuy website:

 

 

 

Security Warning!

 

Do you want to view only the webpage content that was delivered securely?

 

This webpage contains content that will not be delivered using a secure HTTPS connection, which could compromise the security of the entire webpage
.

 

 

 

 

Any advise? This only happens on the Bidorbuy website.

 

I saw your query, but as everything seemed fine on the back-end and I'm not receiving that message either, I didn't have an answer for you, sorry. Wonder where those Admin guys are? Attending to the problem (hopefully) :wondering:

 

What browser are you using? I'm using Firefox

Share this post


Link to post
Share on other sites
voldermort

sorry dt never had that problem before so cant help you........

Share this post


Link to post
Share on other sites
ATA STAMP CENTRE

Site has been progressively slower lately and at the moment cannot even log on-Not my service provider as i have two and have very high speed fastlink modem-

Share this post


Link to post
Share on other sites
brands online
Site has been progressively slower lately

 

 

bids too...

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin

Just checked - site behaves normally. What URLs are your trying to access or do you see the problem all round?

Share this post


Link to post
Share on other sites
admin
Just checked - site behaves normally. What URLs are your trying to access or do you see the problem all round?

 

Hi Mac,

 

Mine seems to "hang" on bidorbuy and the forums. Using Firefox 4.0 and "hanging" when showing these in the left bottom corner of my screen.

 

153455_110409185828_bob_2.JPG

 

153455_110409185754_bob.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin

Just tested this from 2 macs and one Windows PC and the pages load as fast as normal - puzzled here...

Share this post


Link to post
Share on other sites
admin
Just tested this from 2 macs and one Windows PC and the pages load as fast as normal - puzzled here...

 

And the green circle at the top of the browser goes round and round and round and....hang on, I have a can of doom around here somewhere, let me get it and kill this darn bug :ninja:

Share this post


Link to post
Share on other sites
MacMuffin

Okay - I had a look now on Firefox 4, Safari, Chrome and on Windows XP (IE 7, IE8, Firefox 3.5 and Chrome) and I don't see any issue. Our servers are processing requests at normal rate, there is no high utilisation.

 

I have however noticed that other local sites are slower than usual (I am on Afrihost). I checked with our data-centre and there are no reports of issues - go figure?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
lilythepink

I am still finding things very slow, only on BoB (and I am using Firefox).

 

Even the forum pages are hiccupping every now and again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

Loading photos is nothing but a frustration.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×