Jump to content
Sign in to follow this  
brands online

Need some help with this

Recommended Posts

brands online

Hi there,

 

I keep getting these error messages at the top of the forum pages. Any idea what they are or how to get them removed? I've refreshed and closed and re-opened my browser to no avail. Any help would be appreciated.

 

Ta

Edited by brands online

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seeds for Africa

I was getting the same thing until a minute ago. I contacted bob who told me that there was nothing wrong!!! Right....

Share this post


Link to post
Share on other sites
brands online

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in [path]/includes/class_bootstrap.php(1146) : eval()'d code on line 1

 

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in [path]/includes/class_bootstrap.php(1146) : eval()'d code on line 3

 

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in [path]/includes/class_bootstrap.php(1146) : eval()'d code on line 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
DestinysAngels

:whistling:I had the same for a while, then i just done other searches on the home page and returned and it was gone, i think it is a technical error!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seeds for Africa

There is definitely something wrong. I cant see my reply that I just posted and getting the error type messages at the top of the screen.

 

Brands Online - Exactly the same as you are getting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
brands online

I am still getting the same thing. What's worse, I can see all posts after my first one if I open IE, but now my firefox browser which I use all the time only shows me my first post in this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×