Jump to content
Sign in to follow this  
RAG Auctioneers

New style and colour changes

Recommended Posts

digitalgheko
I hate bringing up problems, but the log out button is still no where to be found :(

 

My version:

5.0.375.99

 

Please can you get us a screenshot, so I can get to the bottom of this... oddity ;]

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

We doing a lot of listing today, and since the new changes, a problem has surfaced:

 

1. Once we "Edit" a listing, then click "Update" , it brings up the usual page BUT if we click "Edit your listing" it brings up the error "Error: Trade for auto must be classified contact".

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers
1116727_100718120702_logout.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
booksallsizes

Superimposition gone as soon as I tried to take a screen shot!

Can't find the version of Google Chrome - where do I check that out?

 

1340763_100718121221_bob1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
booksallsizes

Oh, RAG got there before me...

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

Two is better than one :)

 

I also got Superimposition when at the forums the first time I came here this morning, but it seems like it is gone now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
admin

Can't find the version of Google Chrome - where do I check that out?

 

 

Little spanner in top right corner then click on About Google Crome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
booksallsizes

Thanks! learning new stuff all the time - version 5.0.375.99

Share this post


Link to post
Share on other sites
digitalgheko
Superimposition gone as soon as I tried to take a screen shot!

Can't find the version of Google Chrome - where do I check that out?

 

Top right of the Chrome window; click on the "Spanner" then About Google Chrome.

 

Ok... this is very strange... I was hoping to see some sort of bugs in the layout. (for once lol)

 

Is it just the Logout that's missing? Are the Login / Register options visible when not logged in to the site?

 

Try clearing all cache and doing a forced refresh ::

With chrome open; hit CTRL+SHIFT+DEL. This will pop-up a window with various options for cache removal. Select everything (except saved passwords); change the data period to at least one week and hit Clear Data. This will forcably delete all cache stores for the last week.

 

Once that's done hit CTRL+SHIFT+R. This will perform a 'non-graceful' refresh; and should clear all Session based cache and reload the current page.

 

Hope this works...

Share this post


Link to post
Share on other sites
digitalgheko
We doing a lot of listing today, and since the new changes, a problem has surfaced:

 

1. Once we "Edit" a listing, then click "Update" , it brings up the usual page BUT if we click "Edit your listing" it brings up the error "Error: Trade for auto must be classified contact".

 

Thanks for pointing this out. We'll get it sorted asap!

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

I did everything explained, and it still does not work.

 

When I was logged off, there was no sign of a login button either.

 

:(

 

I am sure you will figure it out, it is probably something silly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
booksallsizes

Didn't work :( Asked my friend to check his again and he now has a logout button... :confused:

Will use Explorer until sorted - thanks for everything, brilliant service from you guys! And on a Sunday too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
booksallsizes

Ha! There it is! Thank you thankyou!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Little Miss Muffet

Someone mentioned we could include the tracking number so that Bob could view it? Where do I find that.

 

Also in the 3 blocks under all sales one used to be able to type in a user name or surname no matter how long ago the transaction took place. Now it only shows up recent transactions

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MacMuffin
We doing a lot of listing today, and since the new changes, a problem has surfaced:

 

1. Once we "Edit" a listing, then click "Update" , it brings up the usual page BUT if we click "Edit your listing" it brings up the error "Error: Trade for auto must be classified contact".

 

Hi - mind giving me a trade-id where you have the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

Hi,

 

It is happening to every listing.

 

1116727_100718124630_error.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

PS: The log out button is appearing now.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MacMuffin
Hi,

 

It is happening to every listing.

 

1116727_100718124630_error.jpg

 

Strange - I just updated one of your items (using Safari and IE8) and both worked:

 

attachment.php?attachmentid=610&stc=1&d=1279450787

 

Just to be sure, can you clear your caches (if you are running IE8, delete your browsing history).

rag-error.jpg.b2c1a7b3c17fc68473d2a1eaac9bb764.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

Something else that has happened this morning which has never happened before.

Our tables in all our listings have gone a little crazy.

Most our listings that have this table are affected.

 

I cant explain it, but have a look at the screenshot. There is a big space between the table wall and "Butterfly...".

The other strange thing is that I can not delete that cell in the edit box. I can delete all other cells.

 

Only been like this since this morning.

 

1116727_100718125657_table.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

Macmuffin,

 

In that page where you showed the screenshot - click "Edit your listing". That is when I get the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MacMuffin
Something else that has happened this morning which has never happened before.Our tables in all our listings have gone a little crazy. Most our listings that have this table are affected.I cant explain it, but have a look at the screenshot. There is a big space between the table wall and "Butterfly...". The other strange thing is that I can not delete that cell in the edit box. I can delete all other cells.Only been like this since this morning.1116727_100718125657_table.jpg
I looked at Crystal Jewellery - Swarovski Crystal Siam Cluster Necklace and Earrings Set was sold for R127.00 on 14 Jul at 21:31 by RAG Auctioneers in Johannesburg (ID:23545799) - in that case, try and take the bold parts out:
[b]
[/b]490mm and 550mm with extension chain[b][/b]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest MacMuffin
Macmuffin,

 

In that page where you showed the screenshot - click "Edit your listing". That is when I get the error.

 

Thanks - I found it - will get someone to fix it tomorrow. In the meantime, can you please edit the items through the normal sales page?

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

Yeah - that is no problem!

I thought I would just let you guys know about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RAG Auctioneers

MacMuffin,

 

Thank you very much, it worked.

 

That was some messy code in those listings. I dont know why those tags were there in the first place.

 

I think that visual editor sometimes adds or leaves code in that is not needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
digitalgheko
MacMuffin,

 

Thank you very much, it worked.

 

That was some messy code in those listings. I dont know why those tags were there in the first place.

 

I think that visual editor sometimes adds or leaves code in that is not needed.

 

Glad you came right with that. =]

 

We are currently looking at the editor and will be sorting out all these 'extra coding' and other issues with it over the next week or two.

 

 

Thanks

~DG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...